Slick Gorilla Hair Strength Gummies (60 Stuks)

In stock
€17.95
 • Fast shippingOrdered before 11:45pm CET = shipped today.
 • Volume discount 5% discount when buying 3 products, up to 9% when buying 5 items!
 • Worldwide shippingWe ship to over 100 destinations.
 • Secure payment options Pay easily with Mastercard, Visacard, PayPal or local options.
 • Free gift Pick your gift when order value reaches €75 euro.
 • Slick Gorilla Hair Strength Gummies helpen om jouw haar gezond te houden en sterker te maken. Je weet wellicht wel dat je haar (en nagels) grotendeels bestaan uit biotine, ook wel bekend als vitamine B7. Het is dus belangrijk om te zorgen dat je genoeg biotine binnenkrijgt om je haar en nagels sterk te houden.

  Slick Gorilla Hair Gummies bevatten een flinke dosis biotine om je haar te ondersteunen. Op die manier wordt zwakker of beschadigd haar versterkt en gezonder. Ook je baardharen zullen van de extra biotine profiteren. De gummies hebben een watermeloen smaak en zijn vegan.

  Dit is een voedingssupplement, dus het kan verstandig zijn om met je huisarts te overleggen voordat je een supplement neemt. Vooral wanneer je zwanger bent, borstvoeding geeft of andere medicatie gebruikt, dien je te overleggen met een medisch professional. Buiten het bereik van kinderen houden.

  Hoe de Slick Gorilla Hair Strength Gummies te gebruiken:

  Neem elke dag twee Slick Gorilla Hair Strength Gummies. Ga niet over de aanbevolen dagelijkse limiet heen. Het is aan te raden om de gummies toe te voegen in je dagelijks routine, maar je kan altijd stoppen of de dosis verlagen als je merkt dat je haar het niet meer of minder nodig heeft.

  Country United Kingdom
  Paraben Free Yes
  Sulfate Free Yes
  Vegan Yes
  Ingredients:

  INCI WATER, GELLING AGENT (PECTIN), ACIDITY REGULATORS (CITRIC ACID, SODIUM CITRATE), NATURAL WATERMELON FLAVOURING, BIOTIN, GLAZING AGENTS (VEGETABLE OILS (COCONUT, CANOLA), CARNAUBA WAX), GLUCOSE SYRUP, SUCROSE, BLACK CARROT JUICE CONCENTRATE. PRODUCED IN A FACILITY THAT ALSO HANDLES GLUTEN, CRUSTACEANS, FISH, SOY AND MILK.

  TYPICAL VALUES PER 1 GUMMY %NRV*
  BIOTIN 5000 ΜG =  10000%

  Scent Watermelon
  Write Your Own Review
  You're reviewing:Slick Gorilla Hair Strength Gummies (60 Stuks)
  Your Rating